Bartafel Atlanta

Artikel 1 van 5
€ 1.395,00 (inclusief btw)

Deze bartafel Atlanta is voorzien van 4 cilinders. Waardoor deze industrieele poot is op te draaien en te gebruiken is als zowel eettafel of bartafel. De poot is van handgesmeed ijzer en afgewerkt met een zwarte autentieke machine kleur. Het onderstel is voorzien van gietijzeren tandwielen met aan de uiteinden 2 wielen met een handvat van mango hout waardoor de tafel makkelijk op de door u gewenste hoogte in te stellen is.

 

Het gebruik van metaal is kenmerkend voor de industriële sfeer van deze poot en wordt geassocieerd met oude fabrieken en machines.

Het onbewerkte eiken blad Brussel heeft een robuuste uitstraling en zijn opgedikt tot 4 cm. Dit heeft als voordeel dat ze goedkoop zijn minder robuust niet zwaar en makkelijk door ons op maat te maken zijn. In rechthoekig, vierkant of ovale vorm. De ruwe tekening en nerven in het hout maakt dat elk model uniek is en getuigen van het individuele karakter.

Deze bladen worden gemaakt in eigen werkplaats door onze meubelmaker en worden zo verlijmd dat het opdikken een natuurlijk verloop krijgt. Wilt u een afwijkende maat neem dan contact met ons op wij kunnen deze leveren binnen 1/2 weken.

Eiken is een geliefde houtsoort om te combineren met industriële of ijzeren tafelpoten in een landelijke of vintage style. Wij hebben in onze webshop (Tafelbladen) keuze uit diverse soorten en maten. Stel uw eigen tafel samen en zoek het tafelblad dat bij u past. Wij monteren de tafel en zorgen dat deze gratis bij u geleverd wordt.

Wij hebben onze uiterste best gedaan om de foto's zo duidelijk mogelijk weer te geven. Omdat de bladen in het echt nog mooier zijn dan op een plaatje kunnen we ons voorstellen dat u de bladen en onderstellen in het echt wilt zien.

Deze bartafel is exclusief en alleen verkrijbaar bij LODZZ. Kom langs wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden.

Specificatie Omschrijving
Lengte 180 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 78 cm
© 2016 - 2024 Lodzz for home & living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel